Het is handig mij te bellen voordat locatie en tijd vaststaan. In overleg is er dan veel mogelijk.

Blog

Register Ritueelbegeleider

Ik ben trots!

Vanaf deze week mag ik mij Register Ritueelbegeleider noemen! 

Afgelopen week vond mijn gesprek met de toetsingscommissie plaats. Een prettig gesprek met vakgenoten, die geïnteresseerd waren in de manier waarop ik mijn werk doe. Na afloop kwam het verlossende woord; Ik mag me Register Ritueelbegeleider noemen.

De Landelijke Beroepsvereniging voor Ritueelbegeleiders heeft sinds eind 2021 een kwaliteitsregister. Het Register Ritueelbegeleiders is een uitvloeisel van de in 2019 vastgestelde Beroepsstandaard ritueelbegeleider.

Het Register is voor partnerorganisaties en consumenten een waarborg voor de inhuur van een betrokken professional. De Registerleden zullen worden vermeld op de website van de LBvR en mogen ‘RR’ achter hun naam zetten.

De registerleden worden bevraagd en getoetst op hun senioriteit, en daarna wordt van hen verwacht dat zij gedurende de registratieperiode hun vak onderhouden, bijleren, reflecteren. “Groei gaat niet zonder aandacht. Bewust bezig zijn met je eigen ontwikkeling is een voorwaarde”, aldus zegt Indra van de Berg, een van de Registercommissieleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.