Het is handig mij te bellen voordat locatie en tijd vaststaan. In overleg is er dan veel mogelijk.

Blog

Adiuto Ritueelbegeleiding

Activiteiten

Adiuto Ritueelbegeleiding is een eenmanszaak. Adiuto ondersteunt families bij het vormgeven van een passende afscheidsviering. Wanneer een familielid of vriend is gestorven is het van groot belang om op een passende manier afscheid te nemen. Dit is een eerste stap in de rouwverwerking. Adiuto Ritueelbegeleiding neemt alle tijd om samen met de nabestaanden een dienst vorm te geven die past bij henzelf en bij de overledene. De wensen van de nabestaanden staan hierbij centraal. Wanneer nabestaanden het prettig vinden, helpt Adiuto Ritueelbegeleiding ook bij de tekst voor op het gedachtenisprentje.

Doelgroep

Meestal komen nabestaanden met Adiuto in contact door bemiddeling via een uitvaartondernemer. Rechtstreeks contact opnemen mag natuurlijk ook.

Onderscheidend vermogen

Adiuto Ritueelbegeleding heeft een persoonlijke insteek. Iedere afscheidsviering is maatwerk, afgestemd op de familie die afscheid neemt. Indien gewenst kan door Adiuto Ritueelbegeleiding een afscheidsplechtigheid ook in het Horster dialect verzorgd worden.

bron: Hallo Horst aan de Maas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.