Het is handig mij te bellen voordat locatie en tijd vaststaan. In overleg is er dan veel mogelijk.

Blog

Corona

Het zijn vreemde tijden…
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen de uitvaarten er in de komende weken anders uitzien. Met alleen de directe familie bij het afscheid, wordt alles kleiner en soberder.

Uiteraard is het voor nabestaanden belangrijk dat ook een klein en sober afscheid waardig en persoonlijk is. Daarom heb ik besloten om voor deze situaties, met zo min mogelijk sociaal contact, dus via telefoon, skype en mail, te helpen bij het samenstellen van een eenvoudige dienst. Bij deze diensten zal ik zelf niet aanwezig zijn. De dienst kan voorgegaan worden door iemand die toch al aanwezig is.

Aangezien het voor het rouwproces van nabestaanden van belang is dat zij in de periode na het overlijden wel iets concreets om handen hebben, help ik hen graag vast op weg in de vormgeving van een herdenking, die in een later stadium plaats zou kunnen vinden.

Gezien de bijzondere situatie heb ik besloten deze service kosteloos aan te bieden, voor families binnen mijn reguliere werkgebied.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Uiteraard blijf ik daarnaast beschikbaar voor de uitvoering van reguliere afscheidsdiensten. Hierbij overleg ik met de nabestaanden, de uitvaartondernemer en de locatie wat mogelijk en verstandig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *